Komplexná obnova bytových domov

Celková obnova bytového domu začína myšlienkou, pokračuje kvalitnou realizáciou, moderným technickým riešením a je podporená vyváženým financovaním.

Aby výsledok mal dlhodobý efekt z pohľadu šetrenia peňazí vlastníkov a vyššieho komfortu bývania, nesmie sa podceniť žiadna časť procesu.

KVALITNÁ PRÍPRAVA A FINANCOVANIE

Úspechom nie je vybrať najlacnejšieho zhotoviteľa, ale vybrať najvýhodnejšie financovanie. Preto prvým naším krokom je podrobná analýzy súčasného stavu a navrhnutie optimálneho technického a finančného zabezpečenia celej obnovy bytového domu.

SILNÍ PARTNERI, SKÚSENOSTI

Spolupracujeme s partnermi, ktorí sú lídrami vo svojej oblasti. Ich skúsenosti, inováciu a silu sa snažíme využiť v prospech našich zákazníkov, napríklad vo forme priamej záruky od výrobcu.

MODERNÉ TECHNOLÓGIE

Zatepliť obvodový plášť, či strechu je dnes samozrejmosť, ale postačí Vám to, aby účty za teplo už ďalej nerástli? Súčasťou komplexnej obnovy je, z nášho pohľadu, aj vlastný zdroj kúrenia a ohrevu TÚV. Prečo nevyužiť zem, vodu alebo vzduch, ktoré sú zadarmo?

Hlavnou myšlienkou, ktorá nás sprevádza, je robiť obnovu komplexne a efektívne. Výsledkom takto zrealizovanej obnovy by mala byť nižšia celková réžia na prevádzku bytu ako pred obnovou a bytový dom by mal byť technicky a technologicky zmodernizovaný na najbližších 25 rokov. To v praxi znamená: zateplený obvodový plášť, strecha, sanované balkóny a lodžie, vymenené všetky otvorové konštrukcie, vymenené rozvody odpadu, vody, plynu, elektroinštalácie, nový výťah, upravený interiér a vlastný zdroj kúrenia a ohrevu TÚV.

Späť na blog

Cookies

Zotrvaním na web stránke súhlasíte s používaním Cookies.

Súhlasím
Viac Informácií